Image
Top
Navigation

De Natte T Tour

 

‘Recht Toe Recht Aan Tour’/ Natte T Tour 

Peformance tour about the down-to-earth mentality in Rotterdam. | Kunst in het Witte de With Kwartier | 11th till the 13th of September | Eendrachtstraat, Rotterdam

 

 

Rotterdam groeit, dat ziet iedereen. Maar met de ontwikkelingen in Rotterdam groeit ook een hip imago. En eigenlijk is de echte Rotterdammer veel te nuchter voor al deze heisa. Wij presenteren u: De ‘Recht Toe Recht Aan Tour’ (De Natte T Tour!) Een plat Rotterdamse bakfietstour met echte Rotterdamse verhalen. Deze bakfietstour was onderdeel van het Kunst in het Witte de With Kwartier festival in de Eendrachtstraat.

De Eendrachtstraat, zijstraat van de Witte de With is een afvoerputje. Hier komen de mensen om te pissen of te kotsen. Hier is geen glitter of glamour, hier is Rotterdam. Na een grondige analyse van de straat met een nuchtere blik, gaven wij Rotterdam er één laatste attractie bij. Wij presenteren je de echte verhalen die gaan over een vuilnisbak, een stoeptegel en een poster in een raamkozijn. Geen hop-on of hop-off bus meer nodig, je hebt de Natte T Tour.

Hop on, fuck off!


| Scroll naar beneden voor de trailer van de Natte T Tour
| Klik op de afbeeldingen om door de galerij te bladeren